Nie wyobrażamy sobie, aby w kuchni, czy to małej, czy dużej gastronomii obrabiać świeże mięso, np. rozbijać kotlety ręcznym tłuczkiem. Do rozbijania kotletów najlepiej używać profesjonalnych kotleciarek i pras do mięs. Dobrym rozwiązaniem zarówno do dużych restauracji, jak i małych punków gastronomicznych będzie zakup wydajnej kotleciarki Victor, która jest w stanie rozbić do ok. 400 kotletów na godzinę, gwarantując przy tym krótki czas obróbki i minimalne straty wagowe mięsa. Taka kotleciarka zmiękcza oraz przygotowuje mięso na kotlety, steki, a także bitki i filety. Gdzie najlepiej zamówić takie urządzenie?
Wejdź na stronę sklepu probox.pl i dowiedz się więcej o proponowanym urządzeniu, znajdziesz tam nie tylko zdjęcie produktu, ale też jego opis techniczny. Znajdziesz tam również inne produkty z tej kategorii, jak np.:
- elektryczną kotleciarkę sklepową MaGa KM27
- sklepową maszynę do kotletów schabowych, kotleciarkę Stalgast721580
- prasę do mięsa, kotleciarkę Primax Gastro, Probox Primax-1.