PROBOX • Kotleciarka Viktor

Nie wyobrażamy sobie, aby w kuchni, czy to małej, czy dużej gastronomii obrabiać świeże mięso, np. rozbijać kotlety ręcznym tłuczkiem. Do rozbijania kotletów najlepiej używać profesjonalnych kotleciarek i pras do mięs. Dobrym rozwiązaniem zarówno do dużych restauracji, jak i małych punków gastronomicznych będzie zakup wydajnej kotleciarki Victor, która jest w stanie rozbić do ok. 400 kotletów na godzinę, gwarantując przy tym krótki czas obróbki i minimalne straty wagowe mięsa. Taka kotleciarka zmiękcza oraz przygotowuje mięso na kotlety, steki, a także bitki i filety. Gdzie najlepiej zamówić takie urządzenie?

Wejdź na stronę sklepu probox.pl i dowiedz się więcej o proponowanym urządzeniu, znajdziesz tam nie tylko zdjęcie produktu, ale też jego opis techniczny. Znajdziesz tam również inne produkty z tej kategorii, jak np.:

  • elektryczną kotleciarkę sklepową MaGa KM27
  • sklepową maszynę do kotletów schabowych, kotleciarkę Stalgast721580
  • prasę do mięsa, kotleciarkę Primax Gastro, Probox Primax-1.

Witryna firmy

PROBOX  • Kotleciarka Viktor

Nazwa firmy: F.P.H.U. PROBOX Krzysztof Kuć

Miasto: Warszawa

Adres: Trakt Brzeski 58

Tel.: 22 77 33 893

Dodano:

Ocena: 0 (z 0 głosów)



Polecane firmy

service picture

Feromony Rank

Więcej
service picture

Solispharm Sp. z o. o.

Więcej
service picture

F.U.H. EMILIA

Więcej